Pages

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Salam semua...wah ada lg ka ampa dok mai lalu lalang sini... aku nak slalu lupa....Sempena setahun sekali ni...kami nak ucapkan Selamat ...

0 Comments
Kembali ke arena...

Kembali ke arena...

Dengan ini saya mengishtiharkan saya akan kembali berblogging.... amboi hang ingat hebat sgt sampai perlu ishtihar bagai....hahaha... ...

0 Comments

Different well in your heart

            There are different wells within your heart.                Some fill with each good rain,                 Others are far too d...

1 Comments
Addicted to

Addicted to

Since dah tak berapa banyak keja2 challenging these days kt opis ..aku start belajar buat video editing...dok tgk budak2 aku buat mcm ausah ...

0 Comments

Sejenis gelombang

Kita ni kalau keja mana2 pun mesti after a while akan ada gelombang... yang jelas tu...sejenis tsunami ke...or sejenis buih2 di pantai gitu...

0 Comments
Sad mood

Sad mood

Suddenly i feel this feeling for the past few days, exactly soon after raya holiday... Layan jela perasaan gloomy and moody ni...blame ...

0 Comments
Selamat hari raya 2016

Selamat hari raya 2016

Entry bergambar kembali lagi kak jah oi Sebulan posa kami diam ja no...seriusly mmg menghayati sgt bulan posa tu.. Nampak tak..betapany...

2 Comments