Pages

Addicted to

Addicted to

Since dah tak berapa banyak keja2 challenging these days kt opis ..aku start belajar buat video edit...

0 Comments

Sejenis gelombang

Kita ni kalau keja mana2 pun mesti after a while akan ada gelombang... yang jelas tu...sejenis tsunami ke...or sejenis buih2 di pantai gitu...

0 Comments
Sad mood

Sad mood

Suddenly i feel this feeling for the past few days, exactly soon after raya holiday... Layan je...

0 Comments
Selamat hari raya 2016

Selamat hari raya 2016

Entry bergambar kembali lagi kak jah oi Sebulan posa kami diam ja no...seriusly mmg menghayati sg...

2 Comments
Harapan

Harapan

Wah...ada yg request nk entry juadah puasa n deco2 raya ya...dasyat imaginasi hampa...aku lom.sampai...

0 Comments
Entry utk cikgu win

Entry utk cikgu win

Apa habaq hampa hampa semua...sehat la kot no...entry ni ditujukan khas dekat cikgu win...sebab arit...

2 Comments

Supplement sakit lutut kekdahnyaa

Lamanya tak masak...hari2 sebelum balik opis mesti ada cita2 nak masak...tp bila hadap jem dekat sejam lebih.. Badan pun dah layu....so...l...

2 Comments