Pages

Different well in your heart

            There are different wells within your heart.                Some fill with each good rain,                 Others are far too d...

0 Comments
Addicted to

Addicted to

Since dah tak berapa banyak keja2 challenging these days kt opis ..aku start belajar buat video editing...dok tgk budak2 aku buat mcm ausah ...

0 Comments

Sejenis gelombang

Kita ni kalau keja mana2 pun mesti after a while akan ada gelombang... yang jelas tu...sejenis tsunami ke...or sejenis buih2 di pantai gitu...

0 Comments
Sad mood

Sad mood

Suddenly i feel this feeling for the past few days, exactly soon after raya holiday... Layan jela perasaan gloomy and moody ni...blame ...

0 Comments
Selamat hari raya 2016

Selamat hari raya 2016

Entry bergambar kembali lagi kak jah oi Sebulan posa kami diam ja no...seriusly mmg menghayati sgt bulan posa tu.. Nampak tak..betapany...

2 Comments
Harapan

Harapan

Wah...ada yg request nk entry juadah puasa n deco2 raya ya...dasyat imaginasi hampa...aku lom.sampai mood nk raya bagai...nanti2 kita wat en...

0 Comments
Entry utk cikgu win

Entry utk cikgu win

Apa habaq hampa hampa semua...sehat la kot no...entry ni ditujukan khas dekat cikgu win...sebab aritu dia request entry bergambaq...so...let...

2 Comments