Pages

Selamat hari raya 2016

Entry bergambar kembali lagi kak jah oi
Sebulan posa kami diam ja no...seriusly mmg menghayati sgt bulan posa tu..
Nampak tak..betapanya kami...
Malas sebenarnya ..taula blogging ni kena ada mood...kalau dia mai..satu hari bleh 6 entry kami tulis..
Aritu cikgu win tegur sb rumah aku dah ada sawang labah kan
.okla..ni kami.mai sapu skit sebanyak..
Kepada readers sekalian...wujud ke..ke hang perasan 6 keturunan ada org lalu lalang sini..tak.kisah...janji..
Kami.nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin..kalau ada entry yg mengecilkan hati hampa..or gambaq2 ug buat hampa jeles secara tak sengaja..kami.mohon maaf...takdak niat pun..sekadar berkongsi kegembiraan dan kesedihan kadang2 ...
So..mohla ke merayap ke satu2 gambaq flm fon ni..sebelum kak nan transfer masuk drive...


Irfan punya besday...yg ke 10 thn..besaq dh anak teruna kami no....dh bapa rahun besday dia kena bulan posa...so paham2 kalau kt kampung...semua besday nak celebrate sekali...jimat kos katanya.
Budak budak la ni..bukan jenis makan kek..kalau kita dulu..time potong kek nak dok depan skali sebab nak dpt bunga icing 


Lepas raya ke tiga..lalu lalang kat desaru..harusla singgah...semangat perayaan sgt anak2 kami pakia baju raya main pasir..mcm tak dak mslh sgt...mmg hampa takdak mslh...sb balik padatu mak hampa ni.kena tonyoh sorang sebab penuh dgn pasir atas kepala..takpa..janji hepi..mak.hampa adalah hepi sb time tu kami tidoq dlm keta...hanya org mengantuk saja paham perasaan tu..


Pandai hang ude..dia ckp amik gambar nak dok belakang akak..so akak nmpk gemuk..hoho..takpa...saya bagi can kat junior..ude ni team makan kat unitar satu ketika dulu..port kami adalah jaring dan sunway saja everytime dulu...mcm kita dulu cikgu dee..mydin dan metro saja...
Bagus budaknya..ni sehari selepas dia kena accident kt bndr penawar...Alhamdulillah..masih sihat dan bergaya hari tu...sayang ude...

Menu wajib...tempe goreng sambal.kicap.kt rumah ude..walopun kami bukan peminat tempe..but this one...
To sweet to handle

Me and ma boys..yang ni ja masih nak begambor dgn umi..hat besaq takmau dah..bz dok repair rambut

Datin win dan datin hannan..
Kalau tak tembam bukan datin la namanya ye dok...

Rakan kongsi bisnes krepek kt opis..mostly kami byk sleeping partner ja..tlg topup modal...alhamdulillah...dekat setahun dh bisnes kerepek ninkt opis..siap dpt duit raya lg u ol..drp jual emas baik.jual.kerepek...lagi masyuk....tipu la hang madam

Gagahnya meksiah nak amik gambaq shell out ritu...ni buka posa kt rumah aku ritu..depa.ni bab masak.mmg win..tak disangkal lagi...bagus konsep shellout ni..tak gaduh basuh pinggan byk...i loike

Masih lg suap anak walopun dah usia 10 thn...kek adalah kalori..harap.maklum

Gambaq raya kami...walopun kaler sama tahun.lepas...tp.ni baju.baru tau...bukan recycle.
Cetita bab baju raya kami yg siap serupa bangla tu jgn diulang....mau 7 dulang ayaa mata keluaq satgi...dengan.ini...saya berniat utk belajaq mrnjahit utk.kesekian kalinya...

Family joho..

Kad raya department kami...aku rasa kad raya ni paling win kat opis tahun ni..hoho.
Masuk.bakul angkat seniri..maaf zahir dan batin...

Ok..cukup sampai situ dulu..nanti kami sambung...ngantoknya Ya Allah..
Bismikallah humma ahya wa amut...amin

misshannan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 comments: